Langestraat 48 B1, 9620 Zottegem - Fonteinbos 36, 9320 Aalst/Erembodegem

0498 11 64 51 info@krachtpunt.be

Tariefwijziging

Een psychotherapeut mag zelf zijn tarief kiezen. Meestal ligt dat tussen 50 en 75 euro voor een sessie van zo’n drie kwartier tot een uur. Aangezien wij ons ook moeten aanpassen aan de markt voeren we een tariefwijziging door vanaf 1 januari 2018. Wil je weten of je recht hebt op tussenkomst van de mutualiteit, raadpleeg hiervoor onze FAQ. Dit vind je op https://www.krachtpunt.be/faq/faq-over-therapie/

Indien therapie echter niet betaalbaar is voor jou, verwijzen we je graag door naar het CGG. Er zijn in Vlaanderen twintig Centra voor Geestelijke Gezondheidszorg waar de meest kwetsbare mensen terecht kunnen voor psychische hulp. Zij betalen 11 euro voor een sessie bij een psychotherapeut. Er is ook een verminderd tarief van 4 euro en voor sommige mensen is het zelfs gratis.

Meer informatie vind je op www.geestelijkgezondvlaanderen.be