Langestraat 48 B1, 9620 Zottegem - Fonteinbos 36, 9320 Aalst/Erembodegem

0498 11 64 51 info@krachtpunt.be

Wil je meer voldoening uit je werk halen? Maak je je zorgen over je energiepeil en je motivatie?

Wil je graag pro-actief te werk gaan om te vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job? Kan je vandaag jouw talenten en ambities kwijt in de huidige functie?

Met deze en andere vragen over je loopbaan kan je terecht bij onze loopbaancoach.

 

Je recht op loopbaancheques

Woon je in Vlaanderen of Brussel?Werk je momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige? En werkte je in de laatste 2 jaar minimum 1 jaar als werknemer of zelfstandige? Volgde je de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding? Dan betaal je via de loopbaancheques van de VDAB maar een klein deel van je loopbaanbegeleiding.  Je eigen bijdrage is beperkt tot tachtig euro voor acht uur. De rest betaalt de overheid.

Hoe gaan wij te werk?
Hoe gaan we te werk? Thema’s als loopbaanplanning, levenskeuzes, energiegevers en energieverlies komen aan bod. We ontwikkelen samen jouw talentportfolio. Dat gebeurt niet aan de hand van computertests, maar wel door een diepgaande individuele dialoog. Wat zijn de dingen waar je goed in bent? Waar krijg je écht energie van? En hoe zou je leven en je werk eruit zien mocht je je daar op focussen?

De eerste 4 uur van je loopbaanbegeleiding werken we vooral aan het verzamelen van inzichten. In het 2e deel van het traject (eveneens 4u) gaan we formuleren wat je droombaan is en stellen we je actieplan op. We onderzoeken samen welke concrete stappen je kunt zetten om je huidige baan in te richten zodat je er meer energie van krijgt. Of – wie weet – om andere loopbaanpaden te bewandelen.

 

Getuigenissen

Lieve: ‘Ik leerde beter communiceren over wat ik nodig heb’.

Dimitri: ‘Ik vond weer plezier in mijn werk’.

Sylvia: ‘Mijn zelfvertrouwen kreeg een boost’.

Andy: ‘Ik ben nu zo fier op mijn werk’.

Bart: ‘Ik ontdekte mijn echte talenten’.

 

Interesse?

Neem contact op met Krachtpunt en vraag naar onze loopbaancoach, Ingrid De Ryck.

Tel.: 0498/116451 of E-mail: Ingrid.krachtpunt@gmail.com