Langestraat 48 B1, 9620 Zottegem - Fonteinbos 36, 9320 Aalst/Erembodegem

0498 11 64 51 info@krachtpunt.be

‘Liefde is een werkwoord, Moeilijkheden tussen partners wijzen niet op een slechte relatie of op een tekort aan liefde.’

Wij zijn blij ons team uit te breiden met ons nieuw collega Silke De Roeck, relatie- en gezinstherapeute

Ik ben gepassioneerd door de mens in relatie met zijn omgeving. Elke mens staat in relatie met anderen. In relaties tussen mensen ontstaan gewoontes en patronen. Deze patronen kunnen soms positief en warm zijn, maar verlopen ook soms moeizaam. In interactie met andere mensen kunnen kwetsuren ontstaan.  In een partnerrelatie komen twee mensen samen met eigen levensgeschiedenis, een eigen visie, mening, ervaringen, beleving, achtergrond, … . Ondanks partners elkaar echt graag zien, kunnen ze soms in patronen terecht komen die tot frustraties leiden of kwetsuren brengen. Als relatietherapeute ga ik samen met het koppel op zoek naar mogelijkheden tot herstel. Relatietherapie is een proces waarin de zoektocht naar verbinding tussen partners centraal staat. We zoeken naar een nieuwe manier van naar elkaar luisteren en met elkaar om te gaan. Naast koppels, kunnen mensen met relationele moeilijkheden/vragen ook individueel bij mij terecht.’

Silke zal ons versterken in Zottegem. Je kan haar ook bereiken op silke.krachtpunt@gmail.com