Musselystraat 3, 9620 Zottegem (Residentie De Post) - Square Jacques Geerinckx 3, 9300 Aalst

0498 11 64 51 info@krachtpunt.be

Hartcoherentie training. Meer veerkracht, minder stress

WAAROM?

Hartcoherentie training is een heel dankbare ademhalingstechniek om je stressniveau te doen dalen en je veerkracht te verhogen. Het is vnl. belangrijk om zelf de motivatie te vinden om dagelijks je oefeningen te doen. Volhouden is hierbij dus de boodschap. Tot je dagelijkse ademhalingsoefeningen net zo essentieel worden als eten, drinken, slapen en bewegen.

WAT?

Hartcoherentie is een wetenschappelijk gefundeerde methode waarbij mensen een eenvoudige ademtechniek aanleren. Deze ritmische ademhaling brengt het hart in een bijzondere, ‘veilige’ modus die het hart het brein gunstig gaat beïnvloeden.  Als je dit regelmatig traint, bouw je een vaardigheid op in het creëren van balans, rust in je brein. En het is net die vaardigheid die ook voor meer veerkracht zorgt.

HOE?

De Hartcoherentietraining is een door professionele hulpverleners en experts ontwikkeld online pakket, dat uit 7 stappen bestaat. Bekijk ook het filmpje voor meer informatie.

PRIJS:

  • NU VOOR 180 euro (ipv 295 euro) voor deze online training (CM-leden krijgen bovendien nog een extra tegemoetkoming van 60 euro)
  • OF de blender e-learning pakket (online behandeling en twee individuele sessies) voor 300 euro. (Sommige mutualiteiten komen hier ook in tussen, dit is te bekijken.)