Langestraat 48 B1, 9620 Zottegem - Fonteinbos 36, 9320 Aalst/Erembodegem

0498 11 64 51 info@krachtpunt.be

Katja Blauwbloeme

Katja Blauwbloeme
Loopbaancoach, Zaakvoerder Krachtpunt

Favoriete citaat

“Do what you love. Love what you do".

Over mij?

Waar krijg ik energie van? Wat is mijn grootste talent? Heb ik wel een passie? Wat heb ik te bieden?

Onder andere deze vragen hielden me ruim 10 jaar geleden ook bezig. Door mijn persoonlijke zoektocht weet ik ondertussen dat ik energie krijg van mensen opnieuw in  hun kracht te zetten. Empowerment is een woord dat hier zeker centraal staat. In mijn loopbaan heb ik in verschillende rollen steeds ervaren hoe belangrijk een juist people management is, hoe belangrijk het is om mensen hun talenten op een juiste manier in te zetten. Werken vanuit je talenten geeft extra energie en geeft ook een bijkomende dynamiek aan de hele organisatie.

Vandaag doe ik wat me boeit en wat ik graag doe: Anderen begeleiden in hun eigen zoektocht waarbij mensen begeleiden, tot inzicht brengen, mogelijkheden laten zien en dichter bij zichzelf brengen centraal staat. Deze inzichten zetten we om in een plan want het verschil tussen dromen en realiteit is actie ondernemen.

Naast loopbaancoaching en EMDR practitioner, ben ik ook zaakvoerder van een Krachtpunt.

Werkervaring