Loopbaanbegeleiding

In samenwerking met het erkende loopbaancentrum DE TAFEL

Ben je een werknemer of zelfstandige en wil je meer voldoening uit je werk halen? Wil je zelf je loopbaan sturen in de richting van wat je energie geeft? Wil je graag vermijden dat je vroeg of laat uitgekeken raakt op je job ? 

Wij gaan op zoek naar wat wél werkt, voor jou en voor je toekomst.

De eerste 4 uur van je loopbaanbegeleiding werken we vooral aan het verzamelen van alle puzzelstukjes die voor jou van belang zijn. Samen met jou ontwikkelen we jouw talentportfolio. Dat gebeurt door een diepgaande individuele dialoog, die zich focust op jouw talent.
In het 2e deel van het traject (3u) helpen we je bij het formuleren van je droombaan en onderzoeken we samen welke concrete stappen je kunt zetten om je huidige baan in te richten zodat je er meer energie van krijgt. Of – wie weet – om andere loopbaanpaden te bewandelen.  

Praktisch:
Via de loopbaancheques krijg je voor 80 € 7 uur coaching! Alle info rond loopbaanbegeleiding  kan je vinden via de website van de VDAB.
De ervaring leert ons, dat een tijdsbestek van 8u meestal noodzakelijk is om een degelijke talentportfolio te bouwen. Dit wordt opgesplitst in 5 à 8 sessies en loopt over een periode van 2 à 4 maanden.

Mogelijke locaties: Zottegem en Aalst