Langestraat 48 B1, 9620 Zottegem - Fonteinbos 36, 9320 Aalst/Erembodegem

0498 11 64 51 info@krachtpunt.be

Online behandelmodules

Kan je je moeilijk verplaatsen of heb je weinig tijd? Dan is online therapie misschien wel iets voor jou!

Hoe gaat het precies in zijn werk? Je gaat telkens aan de slag met een startmeting. Dit is een vragenlijst waarmee je kunt bepalen wat je klachten juist zijn en hoe groot ze zijn. Na het invullen van de vragenlijst krijg je een advies over het volgen van het programma. Elke behandeling (of module) wordt ondersteund door theoretische inzichten, videofragmenten, oefeningen en ervaringen van anderen. Jij bepaalt zelf in welke volgorde en op welk tempo je de training doorloopt. Op het einde van elke module kan je opnieuw de vragenlijst invullen (eindmeting). Je kunt dan de scores met elkaar vergelijken en zien wat het verschil is. De beste resultaten worden behaald wanneer je dagelijks ongeveer een kwartiertje de tijd neemt om de module te vervolledigen.

Online therapie kan eveneens helpend zijn als aanvullende begeleiding naast lopende reguliere therapie. Indien gewenst, vraag zeker meer informatie aan uw psycholoog/therapeut!

De kostprijs van een online therapeutische module bedraagt 55 euro. Bij de CM (Christelijke Mutualiteit) komt online therapie in aanmerking voor een tegemoetkoming.

Raadpleeg onze folder voor een overzicht van de verschillende behandelmodules.

Wil je graag van start gaan met één van onze modules, geef ons gerust een seintje via info@krachtpunt.be